Методологическият подход на Фридрих Хайек

Епистемологическите основи на възгледите на носителя на Нобелова награда за икономика за 1974 година Фридрих Август фон Хайек можем да открием още в трудовете му върху теоретичните основи на психологията, върху сциентизма, злоупотребата с разума и др., събрани през 1967 и 1978 г. в “Изследвания по философия, политика и икономика” и в “Нови изследвания по философия, политика и икономика и история на идеите”. Тук ще споменем само това, че неговата богата теоретична мисъл се опира върху скептицизма на Кант и Хюм, който се противопоставя на конструктивисткия рационализъм на Декарт.

Страници – 5

Свали


Файловете се свалят с изпращане на SMS с кратък текст BGSVALI на номер 1723. За всички български мобилни оператори. Цена: 0,30 лв с ДДС
Ще получите код за достъп с който ще можете да сваляте до началото на всяка седмица. – Кодът важи седмица за седмица.
Неограничен брой файлове през този период.

При избор за сваляне ще Ви излезе поле за попълване – за потребителско име въведете „user“ а за парола – кода който ще получите чрез изпратен от нас sms.
Като малко допълнение в опциите за сваляне Ви представяме начин с който само с 1 SMS ще можете да сваляте до края на всеки месец.
>>SMS с текст BGSVALI на кратък номер 1990 – сваляне до края на всеки месец.
Цена 0.60лв с ДДС за всички български оператори.
Неограничен брой файлове през този период.
Можете да получите достъп до материалите на сайта като качите свой собствен материал. Ако изпратения материал отговаря на условията тук, ние ще ви изпратим парола за достъп.

Вашият коментар