Преоткриването на свежестта и чудото на живота в стихотворението „Прозорец”

Стихотворението „Прозорец” е най-красивата Далчева приказка за преоткриването на свежестта, на красотата на света, на чудото на живота. В заглавието откриваме основният образ в поезията на А.Д.. Този образ означава границата между вътрешния и външния свят на човека, между видимото и незримото. Стихотворението въвежда още в първия стих зимното стъкло на прозореца – „ето нашето зимно стъкло, то не е, то не е сякаш същото …”

Страници – 1

Свали


Файловете се свалят с изпращане на SMS с кратък текст BGSVALI на номер 1723. За всички български мобилни оператори. Цена: 0,30 лв с ДДС
Ще получите код за достъп с който ще можете да сваляте до началото на всяка седмица. – Кодът важи седмица за седмица.
Неограничен брой файлове през този период.

При избор за сваляне ще Ви излезе поле за попълване – за потребителско име въведете „user“ а за парола – кода който ще получите чрез изпратен от нас sms.
Като малко допълнение в опциите за сваляне Ви представяме начин с който само с 1 SMS ще можете да сваляте до края на всеки месец.
>>SMS с текст BGSVALI на кратък номер 1990 – сваляне до края на всеки месец.
Цена 0.60лв с ДДС за всички български оператори.
Неограничен брой файлове през този период.
Можете да получите достъп до материалите на сайта като качите свой собствен материал. Ако изпратения материал отговаря на условията тук, ние ще ви изпратим парола за достъп.

Вашият коментар