Успоредни животописи. Цезар

1. Когато Сула поел властта, не могъл да раздели Корнелия, дъщеря на Цина, който известно време имал върховната власт в Рим, от Цезара, нито с обещание, нито със заплашвания; затова той конфискувал зестрата й. Причините за враждата между Сула и Цезара било роднинството на последния с Марий, защото по-старият Марий имал за съпруга Юлия, леля на Цезара, от която се родил по-младият Марий; с него Цезар бил братовчед. Недоволен, че отначало Сула го пренебрегвал поради множеството убийства и важни предприятия, Цезар, макар и още юноша, в едно народно събрание се кандидатирал за жреческа длъжност.

Страници – 52

Свали


Файловете се свалят с изпращане на SMS с кратък текст BGSVALI на номер 1723. За всички български мобилни оператори. Цена: 0,30 лв с ДДС
Ще получите код за достъп с който ще можете да сваляте до началото на всяка седмица. – Кодът важи седмица за седмица.
Неограничен брой файлове през този период.

При избор за сваляне ще Ви излезе поле за попълване – за потребителско име въведете „user“ а за парола – кода който ще получите чрез изпратен от нас sms.
Като малко допълнение в опциите за сваляне Ви представяме начин с който само с 1 SMS ще можете да сваляте до края на всеки месец.
>>SMS с текст BGSVALI на кратък номер 1990 – сваляне до края на всеки месец.
Цена 0.60лв с ДДС за всички български оператори.
Неограничен брой файлове през този период.
Можете да получите достъп до материалите на сайта като качите свой собствен материал. Ако изпратения материал отговаря на условията тук, ние ще ви изпратим парола за достъп.

Вашият коментар