Философията на Карл Маркс

Карл Маркс е немски философ, политикономист и политически деец. Известен е като критик на капитализма. Възгледът за историята като резултат от класовата борба, в която капиталисти и пролетариат са антагонистични сили, е основно положение в марксизма. Той е организатор на Първия интернационал. Въпреки че Маркс се занимава с широк обхват от проблеми, той е най-известен с анализа си на историята от гледна точка на класовата борба, което е казано накратко в известното изречение от увода към „Комунистическия манифест“: „Историята на досега съществувалото общество е история на класовата борба“.

Страници – 4

Свали


Файловете се свалят с изпращане на SMS с кратък текст BGSVALI на номер 1723. За всички български мобилни оператори. Цена: 0,30 лв с ДДС
Ще получите код за достъп с който ще можете да сваляте до началото на всяка седмица. – Кодът важи седмица за седмица.
Неограничен брой файлове през този период.

При избор за сваляне ще Ви излезе поле за попълване – за потребителско име въведете „user“ а за парола – кода който ще получите чрез изпратен от нас sms.
Като малко допълнение в опциите за сваляне Ви представяме начин с който само с 1 SMS ще можете да сваляте до края на всеки месец.
>>SMS с текст BGSVALI на кратък номер 1990 – сваляне до края на всеки месец.
Цена 0.60лв с ДДС за всички български оператори.
Неограничен брой файлове през този период.
Можете да получите достъп до материалите на сайта като качите свой собствен материал. Ако изпратения материал отговаря на условията тук, ние ще ви изпратим парола за достъп.

Вашият коментар